Meest gestelde vragen?

Heb je een vraag over de levering of werking van het product? Kijk dan eerst even in de FAQ hieronder!

Zijn jullie de goedkoopste ?

Wij zijn de goedkoopste legale aanbieder, er zijn ook aanbieders die test versies verkopen deze codes stoppen meestal na een bepaalde periode.

Krijg ik ook de software via de post?

Nee, u krijgt een legitieme licentiecode gelijk via de mail waarmee u de software kan activeren. Heeft u geen mail? ontvangen controleer dan uw ongewenste mailbox.

Verkoopt uw bedrijf legale software?

Al onze licentiecodes zijn legaal en voldoen aan de Europese wetgeving.

Hoe moet ik de gekochte licentie installeren?

Na de bestelling krijgt u automatisch binnen 5 minuten een licentiecode en installatiehandleiding via de mail geleverd. Heeft u geen mail? ontvangen controleer dan uw ongewenste mailbox. De installatie instructies staan ook op het product pagina.

Krijg ik bij mijn bestelling een B.T.W factuur?

Na de bestelling krijgt u automatisch een factuur met B.T.W. via de mail.

Is kopen bij 123softwarelicentie.nl BV wel veilig?

U kunt veilig kopen bij 123softwarelicentie.nl BV. Al onze pagina’s en zeker het afrekenproces zijn beveiligd met SSL. We zijn een Nederlands bedrijf gevestigd in Lelystad en we zijn aangesloten bij het webshop keurmerk.

Ik heb nog geen licentiecode per mail ontvangen?

Waarschijnlijk is de licentiecode in uw ongewenste mailbox terecht gekomen of heeft u bij de bestelling een verkeerde e-mailadres genoteerd. Na 24 uur nog steeds geen mail ontvangen?

Waarom heb ik mijn bestelde licentiecode nog niets ontvangen ?

Waarschijnlijk is de licentiecode in uw ongewenste mailbox terecht gekomen of heeft u bij de bestelling een verkeerde e-mailadres genoteerd.